FAVORITKYCKLING

I kväll tror jag att det står kyckling på menyn...
Kanske en ceasarsallad eller varför inte min nya favoritkyckling..
Fick ett tips av www.56kilo.se om en italiensk kyckling som vi testade
härom veckan...


Kycklingfile som man fyller med: salami, soltorkad tomat,
basilika och en klick cantadou ost vitlök/örter..

Stek först kycklingen i stekpanna så den får färg, ta upp och fyll med
innehållet och sen in i ugnen en 15 min...


En god sallad till med bla: salladsblad, soltorkad tomat, avokado
óliver,tomat, sockerärtor och permesanost..
Såsen blandar man 2 dl matlagningsyogurt med 3 msk pesto...
Supergott och enkelt....
KRAMIS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0